Malerfirma Horsens

Maler i Horsens

Hos Østjysk Malerfirma er vi med base i Århus altid tæt på 8700 Horsens. Vi kan hjælpe dig med alt dit malerarbejde, både indvendigt og udvendigt, og på træværk, terrasser, murværk og lignende. På denne side kan du læse mere om os, og hvorfor du skal vælge os til din næste maleropgave i 8700 Horsens og omegn. Vi kommer også gerne til Silkeborg, og mange andre byer i området, når du ønsker malerarbejde af bedste kvalitet, udført af professionelle og erfarne malere.

Malerarbejde indendørs og udendørs

Østjysk Malerfirma udfører malerarbejde indendørs og udendørs. Nedenfor kan du se nogle af de services vi tilbyder. Vi kan løse langt de fleste maleropgaver, men hvis du er i tvivl, så kontakt os endelig, så kommer vores malermester nær Horsens gerne med sin professionelle mening. Når vi maler, bruger vi altid den mest miljøvenlige maling vi kan få fat på. Dette gavner både dig og din familie, men også miljøet og indeklimaet, da denne type maling ikke indeholder skadelige kemikalier og giftstoffer.

Indendørs malerarbejde

Vores malerfirma nær 8700 Horsens og omegn udfører alverdens indvendige maleropgaver, lige fra de helt små maleropgaver på træværk og lister, eller større opgaver i form af spartling, renovering og ved fraflytning af hus eller lejlighed.

  • Træværk og lister
  • Fraflytning
  • Renovering
  • Spartling – Foruden almindeligt malerarbejde kan vi også tage os af spartling og klargøring af vægge til maling. Vores maler sikrer dermed at du får det bedste og mest ensartede resultat.
  • Vægmaling

Udendørs maleropgaver

Vi klarer langt de fleste udvendige maleropgaver – også i højden. Skal du derfor have repareret murværk, malet facaden eller fikset sommerhuset, står vi klar i området omkring 8700 Horsens. Nedenfor ser du nogle af de services vi kan hjælpe dig med udendørs.

  • Reparation af murværk
  • Nybyggeri – Har du brug for et malerfirma ved 8700 Horsens, som du kan regne med over en længere periode? Østjysk Malerfirma er klar til at hjælpe dig med din renovering eller nybyggeri.
  • Træbeskyttelse – Træbeskyttelse udføres på langt de fleste træmaterialer, lige fra terrasser, stakit, bjælker og møbler. Dette er med til at beskytte træet mod svamp, insekter og regn, så træet ikke bliver mørt og holder i længere tid.
  • Facademaling – Vi foretager facademaling – også i højden med vores egne stilladser.

Kontakt din maler nær Horsens

Har du spørgsmål eller vil du vide om vi kan løse dine opgaver? Kontakt vores malere og malermester, så vil vi give vores bedste vurdering. Vi kommer også gerne med gode råd og vejledning, hvis du er i tvivl om hvordan en maleropgave kan løses på den bedste måde.

Hent et uforpligtende tilbud

Du kan bede om et gratis og uforpligtende tilbud på din næste maleropgave fra vores malerfirma. Du kan udfylde denne kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Prøv at give den bedst mulige beskrivelse af projektet eller opgaven, så vi kan komme med den bedste vurdering og pris. Forsøg at komme med et estimat på areal, materialer og lignende, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et tilbud og en pris. Dette er helt uforpligtende.