Maler Randers

Leder du efter en maler i Randers eller omegn? Østjysk Malerfirma har base i Aarhus, men løser maleropgaver over hele Jylland. Vi kommer gerne til din bolig, virksomhed, offentlige institution eller boligforening i Randers SØ, Randers C, Randers NV og i omegnen.

Hos Østjysk Malerfirma vægter vi kvalitet og professionalisme højt. Det er vigtigt for os at vores kunder kan stole på, at vi løser vores maleropgave til perfektion. Vi glæder os til at hjælpe dig, så kontakt os gerne, næste gang du skal bruge malere i Randers C eller området omkring

Randers, Århus eller Silkeborg, så kan du modtage et gratis tilbud på din opgave.

Malerarbejde

Vi udfører en bred vifte af malerarbejde hos private og for virksomheder. Nedenfor kan du læse lidt mere om, hvilke maleropgaver vi kan løse for dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om vi kan løse din maleropgave. Vi kommer gerne med vores perspektiv og ekspertise, så vi kan finde den bedst mulige løsning på din opgave. Østjysk Malerfirma har malere der er dygtige indenfor mange forskellige områder, og kan både arbejde med maling indendørs og udendørs. Du kan læse mere om de opgaver vi hjælper med at løse, her.

Udendørs malerarbejde

Er det tid til at få malet facaden? Vores malerfirma kan være behjælpelige med at opfriske din facade, så du ikke skal have besvær med stiger og lignende. Vi sørger for at finde den farve maling der er perfekt til din bolig, og som spiller godt sammen med resten af boligen. Derudover udfører vi opgaver indenfor træbeskyttelse, for eksempel på stakitter, terrasser og andet træværk. Vi udfører også opgaver indenfor nybyggeri, hvor vi blandt andet tager os af maling af facade, tag, træværk og meget andet. Derudover hjælper vi med renovering af sommerhuse samt opfriskning af malingen inden sommersæsonen starter.

Indendørs malerarbejde i Randers

Vi tilbyder flere forskellige løsninger til indendørs malerarbejde. Vores malermester kan hjælpe med alt fra farvevalg til hvilken type maling der egner sig til din opgave, og hvordan en bedst løses. Vi er blandt andet behjælpelige med malerarbejde ved fraflytning, for eksempel i en lejlighed eller i en boligforening. Vi hjælper både med vægmaling samt maling af træværk som lister og karme. Desuden kan vores malere tilknyttes renovering af din bolig eller virksomhed, samt være behjælpelige med spartling af vægge.

Kontakt os for et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Østjysk Malerfirma for et gratis og uforpligtende tilbud på din næste maleropgave i Randers og området omkring. Vores malerfirma er professionelt og erfarent, og vi vægter kvalitet utrolig højt. Du er også velkommen til at kontakte os med dit projekt, så vi kan give dig en pris på opgaven. Det kan variere i forhold til opgavens omfang. Du kan også se nogle af vores tidligere opgaver på vores galleri.

Hvis du har spørgsmål til dit kommende projekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne give nogle gode råd med på vejen, og sikre at du får et godt resultat. Så næste gang du mangler en maler i Randers, håber vi at du vil kontakte os. Vi glæder os til at være din næste maler.