Maler Skanderborg

Leder du efter et malerfirma i Skanderborg? Østjysk Malerfirma har base i Århus, men kommer gerne rundt i hele nærområdet, og lidt til, og løser maleropgaver erfarent og professionelt. På denne side kan du læse meget mere om hvordan Østjysk Malerfirma kan hjælpe dig med dine ønsker indenfor en lang række forskelligt malerarbejde og hvordan vi kan imødekomme dine behov gennem erfaring, dedikation og dygtighed blandt vores malere.

Vi sørger altid for at bruge den mest miljøvenlige maling der er tilgængelig, både for din, miljøets og indeklimaets skyld. En miljøvenlig maling indeholder ikke giftige kemikalier, og afgiver ikke giftige stoffer i dit hjem. Dette kan både have en positiv effekt for allergikere og for det samlede indeklima. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om dette.

Vi udfører mange forskellige opgaver

Hos Østjysk Malerfirma udfører vi enhver maleropgave, både indendørs og udendørs i nærheden af 8660 Skanderborg. Kontakt malerfirmaet hvis du har nogle spørgsmål omkring hvilke opgaver vi kan hjælpe dig med at udføre. Nedenfor kan du læse mere om nogle af dem, men du kan også se mere her.

Indendørs malerarbejde

Vores malere løser mange forskellige opgaver indendørs. Vi tager os af alt fra spartling til maling af træværk, og alt ind imellem. Når du vælger os, får du et professionelt udført resultat af bedste kvalitet.

  • Træværk og lister – Træværk og lister er noget af det første der viser trang til at blive malet ved almindeligt slid. Møbler kan efterlade mærker på lister, mens maling på træværk ved døre og vinduer skaller af ved almindeligt brug. Derfor kommer vi gerne med et tilbud på at male dine lister og dit træværk, for eksempel i forbindelse med maling af dine vægge. Skriv gerne hvor meget træværk det drejer sig om, når du kontakter os.
  • Fraflytning – Rigtig mange lejere er stillet krav om maling af deres bolig inden de flytter fra den. Leder du derfor efter en billig maler, er vi altid til rådighed.
  • Spartling – Spartling er en af de større forberedelsesopgaver inden væggen males. Dette tager vi os også gerne af, så du er sikker på at få en færdig væg der er helt perfekt, fordi vi har haft overblik over hele processen.
  • Renovering – Har du flere maleropgaver i forbindelse med renovering af din bolig? Her giver vi også gerne en hånd med.
  • Vægmaling – Vi er eksperter i maling af vægge i hele hjemmet.

Udendørs malerarbejde

Leder du efter en professionel maler der også løser opgaver udendørs? Nedenfor kan du se nogle af de opgaver vores malere og malermester kan hjælpe dig med udendørs, så kontakt os for et tilbud på din opgave!

  • Træbeskyttelse – Træbeskyttelse er vigtigt for rigtig meget udendørs træværk, blandt andet træterrasser, havemøbler og stakitter.
  • Facademaling – Vi kan også tage os af facademaling med stillads på bygninger af mange forskellige størrelser.
  • Reparation af murværk – Reparation af murværk kan blandt andet foretages i forbindelse med facademaling, men også hvis du blot ønsker at få repareret små skader på murværket.
  • Nybyggeri – Vi deltager gerne over en længere periode i forbindelse med byggeri af en ny bolig.

Hent et uforpligtende, gratis tilbud

Vi er altid klar på at komme med et skarpt, uforpligtende tilbud på din maleropgave. Du kan kontakte vores malermester, eller indhente et tilbud her. Det er vigtigt for os at du kan forvente professionel behandling, når du beder om hjælp til maleropgave i 8660 Skanderborg. Derfor gennemgår vi gerne opgavens forskellige dele, så vi er enige om den helt rigtige løsning og de rigtige opgaver til jeres behov.

Husk at vi gerne kommer til Skanderborg, Århus, Horsens og hele området omkring.