Maler Viborg

Østjysk Malerfirma er din maler i 8800 Viborg. Vi befinder os i Århus, men løser opgaver over hele Jylland, blandt andet i Viborg og omegn. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan Østjysk Malerfirma kan hjælpe dig med din næste maleropgave, lige meget om det er i dit hjem, i en virksomhed eller en offentlig institution. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så forsøger vi at give dig den bedst mulige rådgivning.

Hos Østjysk Malerfirma går vi til vores opgaver indenfor malerarbejder med professionalisme, ekspertise og erfaring. Det er vigtigt for os at du altid kan forvente den bedste kvalitet, både indendørs og udendørs. Vores malermester er klar til at lytte til dine spørgsmål og bekymringer, og forsøger at finde den løsning der passer allerbedst til din opgave.

Malerarbejde indvendigt og udvendigt

Hos Østjysk Malerfirma kan vi hjælpe dig med malerarbejde både indendørs og udendørs. Nedenfor kan du læse mere om hvilke opgaver vi udfører. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive, hvis du ikke ser en beskrivelse der minder om din opgave. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig alligevel, om det så er at vælge den rigtige type maling, farve eller noget helt tredje. Vi kører gerne til Viborg og omegn for at løse din opgave. Du kan læse mere om de opgaver vi kan hjælpe dig med at løse her.

Indvendigt malerarbejde i Viborg

Indvendigt malerarbejde kan være alt fra maling af lister og karme, lofter og tapet til hele rum. Vores maler i nærheden af Viborg kan tage sig af malingen i forbindelse med fraflytning, for eksempel i en lejlighed. Derudover kan vi være behjælpelige ved renoveringsprojekter og reparationer. Vi kan desuden tage os af spartling og maling af indendørs træværk.

Udvendigt malerarbejde

Skal du have malet facaden eller stakittet? Her kan malerfirmaet ved 8800 Viborg være behjælpelige, lige meget om det drejer sig om en mindre dagsopgave eller et længevarende projekt. Vi kan også løse opgaver indenfor træbeskyttelse, for eksempel på dit sommerhus eller træterrasse. Malerfirmaet forsøger altid at give den bedst mulige service sammen med højeste kvalitet, så du slipper for besværet, for eksempel i forbindelse med nybyggeri eller renovering af hjemmet.

Kontakt din malermester i Viborg

Du er altid velkommen til at tage kontakt til dit malerfirma i nærheden af Viborg. Du kan både kontakte os hvis du leder efter et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du har andre spørgsmål der er relevante for nybyggeri, istandsætning eller andre maleropgaver.