Malerfirma Silkeborg

Leder du efter et malerfirma i nærheden af Silkeborg? Hos Østjysk Malerfirma er vi tæt på, og klar til at tage os af hvilken som helst maleropgave i dit hjem eller virksomhed. Med base i Århus kommer vi gerne forbi 8600 Silkeborg til din næste maleopgave. Vi går meget op i kvalitet, og bruger altid den mest miljøvenlige maling vi kan få fat i, til gavn for dig, din familie, dine medarbejdere, indeklimaet og miljøet.

På denne side kan du læse mere om hvordan Østjysk Malerfirma kan klare din næste opgave, lige meget om det er indendørs, udendørs, privat eller i virksomheder.

Hent et tilbud

Vil du gerne have en pris på din næste maleropgave? Det er let at indhente et tilbud på din maleropgave i 8600 Silkeborg og omegn. På vores hjemmeside kan du udfylde kontaktformularen med dine kontaktoplysninger og din opgave. Jo bedre du beskriver opgaven, des bedre kan vi komme med et godt tilbud. Beskriv om det drejer sig om indendørs eller udendørs, arealet og andre oplysninger, for eksempel underlaget og eventuelle udfordringer. Det er naturligvis et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi stræber efter at besvare din forespørgsel med det samme, så du kan få dit malerarbejde udført hurtigst muligt. Vi vil også gerne hjælpe med at vejlede og rådgive dig hen mod den bedste løsning, hvis du er i tvivl om hvordan opgaven bedst løses i bedste kvalitet. Vores professionelle malere har masser af erfaring og glæder sig til at hjælpe dig.

Vi udfører alle former for malerarbejde

Hos Østjysk Malerfirma udfører vi alle former for malerarbejde i 8600 Silkeborg og området omkring. Vi kan både være behjælpelige med opgaver udendørs, for eksempel maling af hus, stakit eller terrasse, eller indendørs opgaver med spartling eller vægmaling. Nedenfor finder du mere information om noget af det arbejde vi kan fuldføre for dig. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan se den opgave du ønsker løst nedenfor. Vi kan garanteret hjælpe dig alligevel.

Udendørs malerarbejde i og omkring Silkeborg

Udendørs malerarbejde hører sig til året rundt, men oftest i løbet af foråret og sommeren. Vi kan både hjælpe med mindre opgaver i form af træbeskyttelse af terrasse, stakit og lignende, eller i forbindelse med nybyggeri eller reparation af murværk. Læs mere om dette nedenfor, eller kontakt os for at høre mere.

  • Træbeskyttelse – Træbeskyttelse bruges blandt andet på terrasser og stakitter af træ, samt på bjælkehuse. Træbeskyttelse skal oftest males eller sprøjtes på, og er med til at beskytte træværket mod fugt, svamp og insekter. De fleste træoverflader kan let beskyttes, og beskyttelsen skal vedligeholdes med jævne mellemrum.
  • Sommerhus – Vi kan også hjælpe med at gøre dit sommerhus klar til sæsonen. Vores malere udfører professionelt malerarbejde på hele dit sommerhus, både indvendigt og udvendigt, så det står flot hele året.
  • Facademaling – Facademaling af diverse bygninger i alle størrelser.
  • Nybyggeri – Tilknyt os til dit nybyggeri, hvis du har flere forskellige maleropgaver der skal løses over en længere periode.
  • Reparation af murværk – Derudover kan din malermester i Silkeborg hjælpe i forbindelse med reparation af murværk. Kontakt os for at høre mere om priser på dette. Du kan altså kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Indendørs malerarbejde

Malerarbejde indendørs dækker over mange forskellige opgaver. Vores malerfirma ligger ikke langt fra 8600 Silkeborg, og vi varetager opgaver i forbindelse med fraflytning, renovering, spartling og maling af diverse træværk og lister. Høj kvalitet er i højeste prioritet, mens vi også bruger miljøvenlig maling, indvendigt som udvendigt, så du slipper for kemikalier og giftige dampe i dit hjem. Nedenfor ser du nogle af de opgaver vi kan hjælpe dig med, men du kan også kontakte os, hvis du ikke ser din opgave på listen. Vi står klar til at hjælpe dig alligevel.

  • Fraflytning – Kontakt Østjysk Malerfirma hvis du leder efter et tilbud på maling ved fraflytning.
  • Træværk og lister
  • Spartling
  • Vægmaling
  • Renovering
Kontakt os – Maler i Silkeborg

Du er altid velkommen til at kontakte din malermester nær 8600 Silkeborg, hvis du har spørgsmål til din næste opgave. Ingen maleropgave er for stor eller for lille for Østjysk Malerfirma. Husk at du kan bede om et gratis, uforpligtende tilbud fra vores dygtige malere, og vi byder altid på stor professionalisme og erfaring til en god pris. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os her eller ring i vores åbningstid. Husk at vi både kommer til Århus, Silkeborg, Horsens og området omkring. Vi glæder os til at løse din næste maleropgave.